11 september!

Flygbiljetten har äntligen kommit!!! Lördagen den 11 september kommer jag att flyga ifrån Arlanda ner till Palermo :) Så snart kan jag äntligen få börja packa väskan. Men nu ska jag iväg och jobba mitt sista pass på gatuköket kocki och imorron ska jag mamma,pappa och min bror Emil åka ner till västkusten på spa. Ska bli kul att göra nåt med bara dom för en gångs skull, eftersom jag antar att jag inte kommer att se dom överdrivet mycket under året :P

Italien!

Tiden här hemma som är kvar går fort, kanske lite för fort. Om lite mer än en månad är det dags för mig att åka till Italien som utbytesstudent! Jag ska bo på Sicilien hemma hos familjen Garofalo i nästan ett år. Jag pratar knappt någon Italienska och min värdfamilj pratar inte någon engelska förutom min värdbrorsa Simone. Språket och skolan är det som jag är mest nervös över. Men jag hoppas att språket kommer snabbt.
Det ska bli så kul att få lära känna folk i ett annat land och få se deras kultur. Jag hoppas att innan mitt år är slut att jag pratar flytande Italienska :D En annan sak som jag verkligen ser fram emot är en vinter utan snö. Det svenska klimatet har jag aldrig direkt gillat och den svenska sommaren är väldigt överskattad. Jag älskar solen! Snö kan jag tycka är kul en vecka om året när man ska åka skidor men absolut inte i flera månader... Därför tror jag att Sicilien kommer passa mig perfekt eftersom att det där aldrig blir kallare än 13 grader och inte heller snöar ( förutom på vulkanen Etna). Men detta är vad min blogg ska handla om mitt utbytesår på sicilien! Jag är supertaggad på att få komma iväg och det ska bli hur kul som helst!! :) // M.

RSS 2.0